Save the Date – Summerschool 2021 komt eraan

Dit jaar komt er weer een (coronaproof) Summerschool 2021 A+O fonds Rijk. De Summerschool is gratis en speciaal voor alle rijksambtenaren en wordt georganiseerd op initiatief van de vakbonden binnen de Rijksoverheid.

Frank de Graaf
31 mei 2021

De online-aftrap is op 21 juni met een ‘special guest’.
De Summerschool (via live webinars) vindt plaats op vrijdag 25 juni, vrijdag 2 juli en vrijdag 9 juli (van 9.30-12.00 uur).
Zet de data alvast in je agenda.

Hoe aan te melden voor de Summerschool? Kijk vanaf 21 juni via de nieuwe website van de Summerschool https://www.summerschool2021.nl/

Daar kan je direct het programma bekijken. Noteer 21 juni dus ook in je agenda.

En wist je dat …

  • naast deze live webinars het A+O fonds Rijk in de zomervakantie ook diverse Summerschool challenges organiseert die jou als rijksmedewerker uitdagen om te kijken wat je écht wilt?
    Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé?
    Houd ook hiervoor de website in de gaten. 
  • aan het einde van de zomer er een Summerschool festival op locatie wordt georganiseerd?
    Een beperkt aantal rijksambtenaren kan hierbij op locatie aanwezig zijn. Je kunt hiervoor een toegangsticket bemachtigen door mee te doen aan de live webinars of de challenges. Geen ticket gewonnen? Geen probleem! Je kan dit evenement ook online beleven via een livestream. Interessante sprekers laten zien hoe je met meer plezier de dingen kan doen die je echt leuk vindt. De special guest is hierbij ook van de partij en geeft een energiek optreden. Meer informatie via de Summerschool-website.

Links

Summerschool 2021
Mogelijk gemaakt door het A+O Fonds Rijk

Meer nieuws