Wil je aan de slag met jouw loopbaan?

Wil je aan de slag met jouw loopbaan en ben je minimaal 3 jaar werkzaam binnen het Rijk?
Dan heb je recht op een loopbaantraject van maximaal € 1.500,- (exclusief BTW) via het A+O fonds Rijk.

Frank de Graaf
19 mei 2021

De mogelijkheden
Je hebt misschien wel eens nagedacht over een verandering van baan, maar is dit wel de tijd? Verandering van baan kan binnen het Rijk maar wat heb je daarvoor nodig? En wat zou je dan willen? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar moet je over vijf jaar goed in zijn?
Allemaal vragen om eens met een gecertificeerde loopbaancoach te bespreken.
De gecertificeerde loopbaancoaches van het A+O fonds Rijk gaan graag met jou aan de slag om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan. Dit traject geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmering. De loopbaancoach zet je graag aan het denken. Deze unieke aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je instaat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan.
Je kunt minimaal rekenen op:

·  (online) Persoonlijke coaching

·   1 jaar toegang tot het loopbaanportaal

·    reflectiematrix & 5 testrapporten

·    format voor een persoonlijk actieplan

Hoe?

In een (vrijblijvende) oriënterende afspraak met een van de loopbaancoaches wordt jouw behoefte en het gewenste traject vastgesteld. Naar gelang jouw behoefte, wordt het aantal gesprekken, soorten testen en eventuele pluspakketten gevarieerd.
 
Kosten
De kosten van het traject worden door het A+O fonds Rijk volledig vergoed.
 
Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in een oriënterend gesprek? Meld je aan bij loopbaanscan@unieconsultancy.nl. Ook voor vragen en opmerkingen kun je ons bereiken op loopbaanscan@unieconsultancy.nl en telefoonnummer 0345-851256.


Links

Vraag loopbaanadvies aan
A+O Fonds Rijk

 


Meer nieuws