Werken aan jou toekomst: online

Het is zover: Werken aan jouw toekomst heeft vanaf nu ook een online aanbod! Online trainingen, podcasts, mini-modules en scans die jij vanuit huis of op je werk online kunt volgen. Dit zijn gratis trainingen, special voor ambtenaren van de Rijksoverheid, die jou helpen bij je ontwikkeling, werk en loopbaan. In een overzichtelijke en toegankelijke omgeving kies jij wat het beste bij je past.

Frank de Graaf
5 juni 2020

Werken aan jouw toekomst: online
Wil jij persoonlijke grip en succes op je werk? Ben je op zoek naar een betere balans tussen privé en werk? Of wil je juist meer informatie over stress en veerkracht? Werken aan jouw toekomst: online biedt het allemaal. Wacht niet langer en start met online werken aan jouw toekomst door de volgende 6 stappen te volgen:

1. Meld je aan op de website van Werken aan jouw toekomst
2. Ontvang automatisch een mail met code voor de registratie bij Werken aan jouw toekomst: online
3. Ga naar www.academieportal.nl/werkenaanjouwtoekomst.nl 
4. Vul bij ‘Registreren’ je voornaam, achternaam, privé e-mailadres en code in
5. Ontvang je persoonlijke inloggegevens via de mail voor de online-omgeving
6. Ontdek welke online training, podcast, mini-module of scan het beste bij jou past

Werken aan jouw toekomst: op locatie
De trainingen op locatie van Werken aan jouw toekomst staan vanwege het coronavirus, voor nu, gepland na de zomer. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Houd dan onze website en je mail goed in de gaten. Maar je kunt nu dus alvast online aan de slag!

Ontdek, leer en werk aan jouw toekomst!

Hartelijke groet,

Team Werken aan jouw toekomst!
A+O fonds Rijk

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de Rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen.

Meer nieuws