Online trainingen A+O fonds Rijk

Wil jij voor het nieuwe jaar nog graag een training volgen die jou helpt bij je ontwikkeling, werk en loopbaan? Dat kan! Er zijn in december namelijk nog enkele plekken vrij voor de diverse trainingen.

Frank de Graaf
9 december 2020

Er zijn in december namelijk nog enkele plekken vrij voor de volgende trainingen:

Krachtkaartwe brengen samen in beeld wat jouw drive is, wat je toekomstwensen én wat je ambities zijn. Zowel qua werk als privé. Deze online training geeft je echt een boost en concrete tips om te werken aan jouw ontwikkeling.

(Online) Netwerken: we leren je hoe je online waardevolle relaties kan opbouwen en hoe je jouw netwerk kan vergroten. Na het volgen van deze online training gaat netwerken jou een stuk beter, natuurlijker en soepeler af!

Van werkdruk naar werkplezier
we leren je hoe je werkdruk om kunt zetten in prettige motivatie, zodat het gevoel van achter de feiten aan te lopen verdwijnt. Je leert beter om te gaan met je beschikbare tijd (timemanagement) en krijgt het overzicht weer terug door helder te plannen. Daarnaast ontdekken we samen wat jou energie of plezier geeft in het werkleven.

Via de site van het A&O Fonds kan je zorgen dat je op de hoogte wordt gehouden van nieuwe trainingsdata.

Ontdek en gebruik je talenten en competentieswe leren je jouw sterke punten te herkennen en erkennen. Dit heb je nodig als je stappen in je loopbaan wilt maken. En vaak beschik je ook nog over talenten, die voor jou heel normaal zijn, maar voor een ander heel waardevol.

Komt deze periode jou niet goed uit? Dan hebben wij goed nieuws! Ook in januari bieden wij onze gratis trainingen aan die jou kunnen helpen om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Meld je snel aan via de website van Werken aan jouw toekomst. Lukt het aanmelden niet? Heb je vragen over de trainingen? Mail ons dan gerust via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. We maken graag tijd voor je!

Hartelijke groet,

Team Werken aan jouw toekomst!
A+O fonds Rijk

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de Rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. 

Via de site van het A&O Fonds kan je zorgen dat je op de hoogte wordt gehouden van nieuwe trainingsdata.

Links

Werken aan jouw toekomst

Werken aan je toekomst

Werken aan jouw toekomst
A+O Fonds Rijk

 


Meer nieuws