Nieuwbrief AC Rijksvakbonden: Toelages

Het is gebleken dat de werkgever Rijk geen vaste toelage onregelmatige dienst (TOD) doorbetaalt tijdens het opnemen van gekochte IKB-uren en IKB-spaarverlof.
9 juli 2021/door Chris Regtop

UWV leden stemmen in met nieuwe cao

De afgelopen weken hebben de leden kunnen stemmen over een nieuwe cao. Een ruime meerderheid van de leden is akkoord gegaan met het onderhandelingsresultaat.
30 juni 2021/door Frank de Graaf

Witboek overhandigd aan Mark Rutte en Tweede Kamerleden

Op 22 juni kregen minister president Mark Rutte en de Tweede Kamerleden Renske Leijten (SP) en Barbara Kathmann (PvdA) het Witboek #steunpubliekesectornu, uitgereikt door medewerkers van de publieke sector.
23 juni 2021/door Frank de Graaf

Summerschool 2021 A+O fonds Rijk

Speciaal voor rijksambtenaren: online aftrap Summerschool 2021

Het is zover, De Summerschool 2021 van het A+O fonds Rijk trapt af met de livegang van de website en natuurlijk de bekendmaking van het thema van dit jaar! Rapper en zanger Typhoon onthult het thema in dit filmpje en brengt jullie alvast in de stemming:
23 juni 2021/door Frank de Graaf

Nieuwsbrief AC Rijksvakbonden CAO Rijk: Wat jullie vinden van het bod van de werkgever Rijk

In onze laatste nieuwsbrief vroegen de AC Rijksvakbonden jullie om te reageren op het bod van de werkgever Rijk. Dat hebben jullie gelukkig massaal gedaan.
18 juni 2021/door Frank de Graaf

Nieuwsbrief AC Rijksvakbonden cao: Het bod van de werkgever Rijk

De werkgever Rijk presenteerde maandag 7 juni een nieuw bod aan de bonden.. Hier is een nieuwsbrief gemaakt vanuit de AC Rijksvakbonden.
8 juni 2021/door Frank de Graaf
Toon meer