Gratis cursussen in het kader van ‘Nederland Leert Door’

Iedereen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd kan de gratis cursussen en trainingen volgen in het kader van ‘Nederland Leert Door’
17 december 2020/door Frank de Graaf

Hoe gaat het met de cao-onderhandelingen?

Jullie onderhandelaars voeren de cao-onderhandelingen namens alle leden. Door de laatste ledenenquête weten de AC Rijksvakbonden wat jullie belangrijk vinden. Hiermee hebben de AC Rijksvakbonden een onderhandelingsinzet gemaakt.
17 december 2020/door Frank de Graaf

Online trainingen A+O fonds Rijk

Wil jij voor het nieuwe jaar nog graag een training volgen die jou helpt bij je ontwikkeling, werk en loopbaan? Dat kan! Er zijn in december namelijk nog enkele plekken vrij voor de diverse trainingen. 
9 december 2020/door Frank de Graaf

Pensioenbrief December 2020 ’Beladen, zwaar, uitdagend’

Beladen, zwaar, uitdagend, zo noemt minister Koolmees de overgangsperiode naar het nieuwe pensioenstelsel dat uiterlijk in 2026 ingaat. Er liggen dus nog vijf jaren voor je waarbij de huidige pensioenregels gelden. Wat betekent dat voor jouw pensioen?
9 december 2020/door Frank de Graaf

Nieuwsbrief Thuiswerkvergoeding

Heb je twijfels of je recht hebt op de eenmalige thuiswerkvergoeding? Lees hierover meer in onze nieuwsbrief.
3 december 2020/door Frank de Graaf

Eindresultaat APG cao onderhandelingen 2021

Zoals jullie weten zijn er afgelopen weken onderhandelingen over de cao APG en het sociaal plan APG gehouden. In totaal hebben partijen zeven dagen bijeen gezeten. Er is overeenstemming bereikt over een eindresultaat.
22 oktober 2020/door Frank de Graaf
Toon meer