Loopbaanadvies zet je toekomst in de spotlight!

Je weet vaak heel goed wat je niet (meer) wilt. Je wilt dingen anders, je zoekt meer inspiratie, je wilt jezelf verbeteren. Maar hoe kom je er nu achter wat je wél wilt? Goed nieuws: de regelingen Loopbaanadvies en Blik vooruit van het A+O fonds Rijk zijn wederom verlengd. Je kunt van de regeling Loopbaanadvies nog gebruik maken tot en met 30 juni 2020. Ook de regeling Blik vooruit is verlengd tot en met 30 juni 2020. 
 
Kijk snel opLoopbaanadvies en Blik vooruit

Er is ook een CAO-afspraak met betrekking tot loopbaanadvies. Deze is in de ARAR opgenomen in artikel 71b. Als je drie jaar een functie (of vergelijkbare functies) vervult, heb je recht op een (begeleide) loopbaanscan. De scan kan zowel door een externe partij als iemand binnen de eigen organisatie worden verzorgd. Je werkgever betaalt de kosten hiervan. Vraag bij je manager na wat de mogelijkheden zijn.