Nieuwere Website

Ondertussen ben ik begonnen met een nieuwere versie van de website. Oudere berichten heb ik vandaag opnieuw geplaatst. Ik mag als stageloper bij het bestuur de website onderhouden en ben nu aan het kijken naar een nieuwe look. Voor mij is het nog even wennen en daarom ben ik benieuwd naar jullie ideeën. Feedback en ideeën zijn welkom via frankdegraaf@vcps.nl

3 thoughts on “Nieuwere Website

 1. Frank de Graaf
  Hans Wiekens - 10 maanden ago

  Ziet er goed uit Frank. Fris en zakelijk. Hopelijk krijg je veel reacties via de blog.

  Groeten Hans

 2. Frank de Graaf
  Wil Wolfs - 10 maanden ago

  Goed gedaan Frank. Een grote hoeveelheid werk. Petje af!
  Wil Wolfs

 3. Frank de Graaf
  Aad de Wilde - 10 maanden ago

  Discussie toch nog ergens goed voor geweest. Nu verder uitbouwen. En eens met de reactie van Hans.
  Groeten Aad

Discussieer mee...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *